Hotel Olympia Brugge (Bruges) | Hotel Olympia Brugge
Reservations
Please select the dates of your stay to check availability
View general availability
Arrival
Departure
Discount code
Secured bookingengine
Best rate guarantee

Hotel Olympia Brugge

Perfecte uitvalsbasis voor al uw stadsbezoeken

 

Hotel Olympia Brugge

Driesterrenhotel Olympia ligt in het hart van Brugge, op amper 700 meter van het historische stadscentrum. Naast de perfecte uitvalsbasis voor al uw bezoekjes aan de stad is het eveneens een hotel met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

 

 

Een verzorgd, comfortabel, betaalbaar Ún goed gesitueerd hotel vinden in Brugge is niet eenvoudig. Wij bieden u een mix van dit alles. Hotel Olympia *** is gemakkelijk te vinden en is rustig gelegen. Alle winkels, pleinen, musea, restaurants en bezienswaardigheden liggen op wandelafstand. Het hotel heeft 31 verzorgde en comfortabele kamers. Wie met de wagen komt, kan gebruikmaken van gratis parkeergelegenheid in de straat. Voor wie met de trein komt: het station ligt op amper 800 meter van Hotel Olympia.

Gastenboek

Yes thouroghly enjoyed our stay. Staff very pleasent and polite. Bed comfy. Medium type hotel. Would stay there again and does lovely hot chocolate.
- Susan Mills

» Lees Meer
» Teken het gastenboek

Middeleeuws Brugge

Slechts 400 meter nabij het historisch centrum. Betaalbaar hotel in Brugge. Voordelig boeken via deze website. Gratis parking.
hotel Medieval City Bruges

Reservatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid via onze website, indien U dit wenst kan U nadien ook veilig online reserveren. Rode prijzen: verlaagde prijzen wanneer U boekt via ons reserveringssysteem op deze site.

Online booking, klik hier