Hotel Olympia Brugge (Bruges) | Toeristische Informatie over Brugge
Reservations
Please select the dates of your stay to check availability
View general availability
Arrival
Departure
Discount code
Secured bookingengine
Best rate guarantee

Toeristische Informatie over Brugge

Brugge staat door zijn vele kanalen terecht bekend als ‘het Venetië van het Noorden’. Bovendien zijn de middeleeuwen in geen enkele andere Europese stad zo nadrukkelijk aanwezig als hier. Wie al dat fraais probeert te bezoeken op één dag tijd, mist veel van de charme en het karakter van Brugge. ’s Avonds, wanneer de meeste ééndagstoeristen vertrokken zijn, ervaart men opnieuw de stilte van weleer. Een wandeling door de middeleeuwse straten is dan een unieke ervaring.

 

De ideale manier om te genieten van alle bezienswaardigheden en de betoverende kracht van de stad is dan ook om er minimum één nacht te verblijven. Daarbij vormt Hotel Olympia de ideale uitvalsbasis. Dit gezellige en huiselijke hotel is rustig en residentieel gelegen op toch amper 15 minuutjes stappen van het centrum. Het is gemakkelijk bereikbaar en dankzij de gratis parkeermogelijkheid in de straat heeft u bovendien geen parkeerproblemen bij uw bezoekjes aan de stad.

Gastenboek

Yes thouroghly enjoyed our stay. Staff very pleasent and polite. Bed comfy. Medium type hotel. Would stay there again and does lovely hot chocolate.
- Susan Mills

» Lees Meer
» Teken het gastenboek

Middeleeuws Brugge

Slechts 400 meter nabij het historisch centrum. Betaalbaar hotel in Brugge. Voordelig boeken via deze website. Gratis parking.
hotel Medieval City Bruges

Reservatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid via onze website, indien U dit wenst kan U nadien ook veilig online reserveren. Rode prijzen: verlaagde prijzen wanneer U boekt via ons reserveringssysteem op deze site.

Online booking, klik hier